Program pro sportovní kluby | Program pro fyzioterapeuty info@tejpy.cz | 603 502 505 |
Maltodextrin
Kód: 3401200000000Detailní popis produktu
Maltodextrin je polysacharid, který se štěpí na kratší řetězce. Skládá se z 15 glukózových jednotek. Na jednoduchou glukózu se štěpí v tenkém střevě. Produkt je lehce stravitelný, nezatěžuje žaludek a nezpůsobuje trávicí potíže. Optimálně doplňuje svalový glykogen - používá se k doplnění energie během sportovního výkonu a těsně po něm.
Energetický obsah: 100 g maltodextrinu = 1 615 kJ / 380 kcal
Maltodextrin
- je ideální zdroj energie při fyzické a psychické zátěži
- nezpůsobuje zažívací potíže
- optimálně doplňuje svalový glykogen
Maltodextrin je určen:
- pro sportovce jako zvláštní doplněk
- pro fyzicky aktivní lidi ke zvýšení energetického příjmu
- pro starší osoby
Doporučené dávkování:
- 30 g rozmíchat do 500 ml vody (2 rovně naplněné odměrky)
- před tréninkem: 30 - 45 minut, během tréninku: přidat do nápoje
- při vytrvalostním výkonu: použít až v druhé polovině, případně během přestávek
- na regeneraci: do 40 minut po výkonu
- NIKDY NEUŽÍVEJTE více než 50 g na jednu dávku!
Složení:
směs složených cukrů
Energetická hodnota:
1615 kJ/380 kcal (100 g) z toho - glukóza max. 3 g, maltóza 2-6 g a vyšší cukry 84-91 g
484,5kJ/114 kcal (1 dávka = 20g) z toho - glukóza max. 0,9 g, maltóza 0,6-1,8 g a vyšší cukry 25,2–27,3 g
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré a rozmanité stravy a zdravého životního stylu. Skladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah malých dětí, v dobře uzavřeném obalu, pro teplotě od 10 ° C do 25 ° C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. Výrobek neobsahuje konzervační látky, syntetická barviva, ani žádnou látku ze seznamu zakázaných látek Světového antidopingového kodexu, ani geneticky modifikované suroviny.
No doping - výrobek neobsahuje žádnou látku ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Výrobek neobsahuje konzervační látky, syntetická barviva, ani geneticky modifikované suroviny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.