Síla přírodní fermentace
Kód: 75061Detailní popis produktu
Autor v knize popisuje recepty na vyvážená a lahodná jídla a postupy na výrobu domácích kysaných mléčných produktů, kváskového pečiva, výrobě sýrů, nakládané zeleniny, octa, či domácí výrobu piva, cideru, vína a medoviny. Kniha je doplněná o historky samotného autora z cest po celém světě a jeho získávání zkušeností o fermentaci coby nástroji společené změny.
Jedná se o jednu z neúspěšnějších knih v oboru fermentovaných potravin vůbec.
Kniha obsahuje 10 kapitol:
- Rehabilitace živých kultur
- Teorie kultur
- Homogenizace kultur
- Zacházení s kulturami
- Nakládaná zelenina
- Fermentované luštěniny
- Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy
- Chléb a placky
- Fermentované obilné kaše a nápoje
- Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového
Autor: Katz Ellix Sandor
Formát / stran: 14,4 × 20,7 cm, 256 stran
Datum vydání: 12.11. 2020
Katalogové číslo: 75061
ISBN: 978-80-271-3029-0
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.