Síla přírodní fermentace

Kód: 75061
319 Kč 290 Kč bez DPH
Skladem, ihned k odběru* (5 ks)
Možnosti doručení

NOVÉ, vázané vydání oblíbené knihy, ve které Vás autor zasvětí do světa kvašených potravin, receptů z nich na vyvážené, zdravé a lahodné pokrmy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Autor v knize popisuje recepty na vyvážená a lahodná jídla a postupy na výrobu domácích kysaných mléčných produktů, kváskového pečiva, výrobě sýrů, nakládané zeleniny, octa, či domácí výrobu piva, cideru, vína a medoviny. Kniha je doplněná o historky samotného autora z cest po celém světě a jeho získávání zkušeností o fermentaci coby nástroji společené změny.

Jedná se o jednu z neúspěšnějších knih v oboru fermentovaných potravin vůbec.

Kniha obsahuje 10 kapitol:

 

  • Rehabilitace živých kultur
  • Teorie kultur
  • Homogenizace kultur
  • Zacházení s kulturami
  • Nakládaná zelenina
  • Fermentované luštěniny
  • Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy
  • Chléb a placky
  • Fermentované obilné kaše a nápoje
  • Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového

 

 

Autor: Katz Ellix Sandor
Formát / stran: 14,4 × 20,7 cm, 256 stran
Datum vydání: 12.11. 2020
Katalogové číslo: 75061
ISBN: 978-80-271-3029-0

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.